Elaboració

En aquest món on tot va tan depressa, a El Forn Antic elaborem els nostres pans i especialitats lentament, de manera tradicional i artesanal, cuits al nostre forn giratori amb solera de pedra.

Per elaborar els nostres productes utilitzem massa mare natural i farines de primera qualitat, amb alguns tipus procedents de cultiu ecològic i mòltes a la pedra per conservar millor les propietats del cereal.

Fem produccions curtes, amb varietat de pans i especialitats dolces, on prima més la qualitat que la quantitat, controlant tot el procés des de l’amassat fins a la cocció.

Els pans segueixen un procés de fermentació lenta, que proporciona a cada massa el ritme que necessita per assolir el seu punt just de fermentació, fent que els pans desenvolupin millor els seus sabors i aromes, fent-los més digestius afavorint la seva assimilació.

Després de la fermentació, formem els pans a mà, un a un, amb molta cura i dedicació, de forma artesana, tal com s’havia fet sempre el pa.

D’aquesta forma produïm uns pans pensats i elaborats per assaborir-los i gaudir-los i que es conserven millor durant més temps.

A El Forn Antic ens mou la passió per fer uns pans amb sabor, pans amb sabor de pa, pans artesans amb sabor d’abans.