Notícies

Febrer 2015

entrevista

El diari Regió7 ha publicat el dia 07.02.2015 una entrevista realitzada al nostre forner l’Idris Cruz.

En ella parla, entre d’altres temes, dels seus inicis al món del pa, dels secrets del pa ben fet, d’algunes de les especialitats que elabora al seu obrador d’El Forn Antic, així com dels cursos que imparteix per aprendre a elaborar pa a casa.

Podeu llegir l’entrevista complerta clicant sobre l’imatge de l’esquerra.

Juliol 2014

A l’edició del dia 19.07.2014 del programa “Agrosfera” de La 2, s’ha parlat de les bones perspectives per al sector del pa en general i s’ha presentat la “Guia para elaborar pan en casa”, del nostre forner Idris Cruz, de la millor forma possible: amb les mans a la massa.

Juny 2014

portadallibre

El passat dia 25 de juny va sortir a la venda el llibre que el nostre forner l’Idris Cruz i l’Ànnia Monreal han escrit: “Guía para elaborar pan en casa” de l’Editorial GeoPlaneta.

Es tracta d’una guia senzilla amb tota la tècnica ben explicada i receptes pràctiques per elaborar diferents tipus de pa a casa.

Inclou una sèrie de cupons de degustació amb descomptes i promocions per a diferents forns de pa, entre ells El Forn Antic.

El podeu trobar a la majoria de les llibreries i també està disponible en format ebook. Molt aviat el tindrem a la venda al nostre forn on el podreu adquirir signat i dedicat directament per l’autor.

Podeu llegir un petit fragment del mateix clicant sobre l’imatge de la portada de l’esquerra. Esperem que us agradi!!

Guía para elaborar pan en casa
Editorial geoPlaneta, 2014
Idris Cruz i Ànnia Monreal
Col.lecció: Las claves para entender…
144 planes
Idioma: castellà
ISBN: 978-84-08-13036-9
PVP: 9,95 EUR